Constantin Hogea, primarul din Tulcea, rămâne în arest încă 30 de zile

| 25 iun, 17:02

Constantin Hogea, primarul din Tulcea, a fost adus în fața Tribunalului Galați, după ce DNA a cerut prelungirea mandatului de arestare, care urma să expire pe 27 iunie. Magistrații au admis cererea procurorilor și au prelungit măsura arestării preventive, notează Adevărul.

Hogea va mai sta 30 de zile în arest, până în data de 28 iulie inclusiv. Măsura poate fi contestată.

Potrivit anchetatorilor, în 26 octombrie 2007, Constantin Hogea, Valer Constantin Pop şi Maria Brudiu au semnat şi au eliberat pentru firma administrată de Cornel Constantin Georgescu o autorizaţie de construire a unui bloc de locuinţe situat în imediata apropierea unor obiective cu regim special, fără a fi obţinute avizele prealabile de la Ministerul Justiţiei şi Ministerul Apărării Naţionale, conform legislaţiei în vigoare. Primarul ar fi primit în schimb un apartament cu trei camere situat în acel imobil, ocupat în prezent de fiica sa.

Citeşte şi: Radu Mazăre, planuri MARI după ieșirea din arest

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ