Constantin: Singurul român pe care îl ajută real suspendarea lui Băsescu e chiar Băsescu

| 26 noi, 2014

Singurul român pe care l-ar ajuta real suspendarea lui Traian Băsescu "ar fi exact Traian Băsescu, deoarece ar redeveni personaj central şi ar strânge o susţinere electorală importantă pentru următoarele sale planuri politice", a spus, marţi, preşedintele PC Daniel Constantin.

"Pentru Traian Băsescu, o suspendare urmată de o campanie electorală pentru demitere ar fi cel mai frumos cadou la final de mandat, într-un moment în care se încheie un ciclu politic. Ar redeveni personaj central, ar strânge o susţinere electorală foarte importantă pentru următoarele sale planuri politice şi, nu în ultimul rând, n-ar fi demis pentru că referendumul nu ar fi validat", a argumentat preşedintele PC.

El a adăugat că Traian Băsescu ar fi singurul român pe care "l-ar ajuta" suspendarea sa.

"Cred că singurul român pe care l-ar ajuta real suspendarea lui Traian Băsescu ar fi exact Traian Băsescu", a mai spus liderul PC.

Anterior, Constantin declarase că nu există, în momentul de faţă, în PC un curent favorabil demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, arătând că în urmă cu câteva săptămâni existau motive şi îngrijorări pentru a face acest lucru, dar acum contextul este altul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ