Construcţia Metroului de Otopeni se amână din nou

| 01 sep, 10:33

Metrorex este obligată să ia din nou în calcul oferta grecilor de la Aktor în cadrul licitaţiei pentru prima secţiune a Metroului de Otopeni. Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admins contestaţia constructorului elen Aktor la licitaţie, după ce a fost exclus anteior din cursă.

Grecii contestau respingerea ofertei lor și cereau ca aceasta să fie reluată în calcul de Metrorex la licitația pentru secțiunea 1 Mai – Tokyo (Băneasa). Metrorex nu a făcut nicio declaraţie în acest sens şi rămâne de văzuut când va stabili un nou termen de depunere a ofertelor pentru următoarea etapă a licitaţiei.

Metrorex finalizase pe 31 iulie 2020 etapa de evaluare a candidaturilor depuse la licitația pentru structura de rezistență a primei secțiuni din Metroul de Otopeni, notează Economica.net.

Citeşte şi Când va fi inaugurat metroul din Drumul Taberei. Anunțul făcut de Ludovic Orban

În continuare, cei șase candidați selectați urmau să depună până pe 3 septembrie ofertele. Între timp, constructorul elen Aktor a depus pe 12 august contestația menționată mai sus iar licitația a fost suspendată. Având în vedere decizia CNSC, cel mai probabil că termenul de 3 septembrie nu va fi respectat.

Metrorex a mai fost obligată să reevalueze oferta grecilor de la Aktor și după decizia din 28 mai a Curții de Apel București.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ