Contabilă de la o firmă de medicamente, acuzată de delapidare. Femeia ar fi furat 600.000 de euro

| 16 sep, 08:43

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează, în această dimineață, percheziții într-un dosar de delapidare în care implicată o contabilă a unei firme de medicamente. Femeia ar fi furat aproximativ 2,4 milioane de lei, echivalentul a 600.000 de euro.

“În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R,  desfăşoară o acţiune, într-o cauză ce vizează persoane fizice, implicate în activităţi de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare a banilor”, se arată în comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Astfel, Sunt puse în aplicare cinci mandate de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Ilfov şi două mandate de aducere pe numele persoanelor implicate.

Cercetările efectuate până în prezent au stabilit că o femeie, în calitate de contabil şef al unei societăţi comerciale care desfăşoară operaţiuni în domeniul medical, în perioada 2009-2014, şi-ar fi însuşit, în mod nejustificat, aproximativ 2,4 milioane de lei (circa 600.000 de euro), din conturile societăţii, falsificând în acest scop diferite înscrisuri.

Fondurile astfel obţinute ar fi fost folosite la achiziţionarea de bunuri mobile şi imobile în nume propriu sau pe numele unor terţe persoane.

Acţiunea se desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ