Contractul cu firma condusă de Clotilde Armand, LUAT LA PURICAT de Corpul de Control al ministrului Transporturilor

| 10 mar, 16:06

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a dat ordin ca angajaţii Corpului de Control să verifice toate facturile firmei Egis, condusă de Clotilde Armand, în valoare de peste 60 milioane euro, pentru supervizarea autostrăzii Transilvania.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a trimis deja Corpul de Control la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR  pentru a verifica legalitatea mai multor contracte, inclusiv Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 încheiat între CNADNR şi J.V. EGIS ROUTE-SCETAUROUTE / EGIS INTERNATIONAL, potrivit unui comunicat de presă MT.   
"Din datele primite de la CNAIR, Contractul de Servicii de Supervizare a Lucrărilor de Construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 a fost încheiat în data de 31.08.2004 cu J.V. EGIS ROUTE-SCETAUROUTE / EGIS INTERNATIONAL, prin procedură de licitaţie deschisă. Obiectul Contractului îl constituie supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Braşov – Tg. Mureş – Cluj – Oradea, reprezentând 415 km, împărţiţi iniţial în 8 secţiuni. Valoarea Contractului de Supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980,00 lei fără TVA", conform comunicatului MT.  
Ministerul Transporturilor precizează că, până în prezent, s-au încheiat 8 acte adiţionale la Contractul de Supervizare, astfel: în anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Adiţionale), 2014 şi 2016. "Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor în corelare cu termenele de execuţie a lucrărilor pe şantier.
Precizăm că plăţile efectuate de către CNAIR SA către prestator reprezintă doar contravaloarea serviciilor realizate de acesta pentru contracte de lucrări aferente unui număr de 133 km", explică Ministerul Transporturilor.

Tag-uri: clotilde armand
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ