Contractul drepturilor TV pentru Liga I este ÎN AER. Situaţie ŞOCANTĂ la LOOK TV

| 05 apr, 20:01

Probleme mari la Look TV, unul dintre posturile TV din România care dețin drepturile de transmisie pentru meciurile din Liga I. Surse media susțin că toți angajații vor intra în grevă generală, iar postul nu va mai putea emite începând de miercuri de la ora 20:00.

"Este o decizie pe care am luat-o pentru că ne-am săturat să fim amânați cu lunile de către șefii postului! Avem restanțe salariale de două luni de zile și nu mai avem din ce să trăim! Avem rate, familii, fiecare om are nevoile și probleme lui. Am anunțat conducerea postului că vom intra în grevă generală! Postul Look TV nu va mai emite începând de miercuri seară începând cu ora 20:00", au anunțat angajații postului, citaţi de GSP.

Dacă situația nu se va rezolva în cel mai scurt timp, problemele pentru Look TV ar putea fi mai mari. Postul, care transmite alături de Digi și DolceSport meciurile din prima ligă, este deținut de Intel Sky Broadcast (ISB). Conform contractului încheiat între ISB și Liga Profesionistă de Fotbal, deținătorul de drepturi este obligat să transmită meciurile din Liga 1 pe canalul propriu. George Petrule, directorul de programe la Look TV, dar și Rareș Pop, directorul tehnic al postului, au plecat de la Cluj la București pentru a discuta și rezolva problemele angajaților din Capitală.

"Până nu ne primim banii restanți nu vom reîncepe emisia postului! Dacă nu luăm o măsură dură împotriva celor care-și bat joc de noi cu lunile, nu vom putea rezolva nimic", amenință angajații.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ