ANAF ia la puricat firmele care au mărit preţurile în timpul crizei sanitare

| 20 aug, 11:38

ANAF a început monitorizarea şi verificarea firmelor considerate că au mărit semnificativ preţurile în perioada stării de urgenţă şi de alertă la produse, printre care alimente sau produse de igienă sau materiale sanitare. Scopul acestei verificări este de a evalua dacă obligaţiile fiscale au fost respectate pe lanţul de tranzacţionare.

"În perioada stării de urgență a fost inițiată monitorizarea și verificarea contribuabililor care comercializează astfel de produse, scopul principal al acțiunii fiind identificarea comercianților care au realizat un salt semnificativ de preț și evaluarea modului în care aceștia și-au îndeplinit obligațiile fiscale pe tot lanțul tranzacțional, la finalul unei perioade fiscale", indică documentul citat de Profit.ro.

ANAF a inițiat în ultima perioadă și analize de risc la firmele care au derulat comerț cu materiale sanitare, iar campania de verificări va folosi și rezultatele acestor analize.

În controale este implicată și Antifrauda.

Tag-uri: ANAF, controale anaf
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ