Controlul "inopinat" al Corpului de control al premierului la Metrorex, anunţat prea repede

| 10 mai, 11:10

Metrorex, verificată de Corpul de Control al prim-ministrului. Aşa suna un anunţ postat pe site-ul Guvernului marţi dimineaţă. Anunţul a fost promovat şi pe pagina de Facebook a Corpului de Control. Numai că, după doar câteva minute, comunicatul de presă a dispărut, deoarece aceştia au anunţat prea devreme "controlul inopinat".

Controlul la Metrorex este real, numai că cei de la Guvern l-au făcut public din greşeală, înainte ca echipa să plece în inspecţie.

După ce B1.ro şi B1 TV au făcut publică această informaţie, cei de la Guvern au luat decizia de a urca din nou pe site comunicatul retras iniţial.

Potrivit comunicatului iniţial, acțiunea de control este făcută la sediul Societății Comerciale de Transport cu Metroul București "Metrorex". Se are în vedere ridicarea mai multor documente privind achiziționarea unor garnituri de metrou dar și a unor contracte de lucrări de la Magistrala 5- Drumul Taberei / Pantelimon.

"În data de 10.05.2016, Corpul de control al primului-ministru desfășoară o acțiune de control inopinată la sediul Societății Comerciale de Transport cu Metroul București "Metrorex" - S.A. din Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, București, în temeiul Ordinului nr. 59/29.04.2016, emis de Secretarul de stat, conducător al Corpului de control al primului - ministru Valentin MIRCEA, cu preluarea documentelor aferente următoarelor obiective:

1. Atribuirea și derularea unor contracte de achiziție a unor trenuri de metrou;

2. Atribuirea și derularea unor contracte de achiziție a unor lucrări la Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ