Controversata expoziție „Our Body” a ajuns în România. Exponatele sunt corpuri umane reale

| 18 iul, 12:25

Controversata expoziție „Our Body: Universul Interior” a ajuns la Cluj, fiind deschisă de vineri, la Iulius Mall. Exponatele au traversat peste 30 de țări și au fost văzute de peste 50 de milioane de vizitatori. Cei care doresc să descopere universul corpului umnan pot să o facă până în 31 octombrie, perioadă în care cele peste 200 de exponate, corpuri umane reale, vor fi expuse la Cluj-Napoca.

“Vizitatorii vor porni într-o călătorie extraordinară în interiorul organismului uman, descoperind misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale. Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), țesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permițând vizitatorilor să vadă direct cât de uimitor funcționează organismul uman, și felul în care maladiile și obiceiurile nesănătoase solicită funcțiile corpului”, declară organizatorii.
Evenimentul este realizat de Universal Exhibition Group, organizat de Events în colaborare cu Iulius Mall Cluj, cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Ropul expoziției este și de a crește interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și de a-i convinge pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene.

Programul de vizitare este zilnic, între orele 10.00 și 22.00.

Biletele pot fi achiziționate de la intrarea în expoziție, iar copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ