Coordonatorul campaniei online a lui KLAUS IOHANNIS a murit!

| 03 iun, 09:25

Ioan Dan Niculescu, coordonator al campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014, s-a stins din viaţă într-un accident rutier care a avut loc, aseară, pe DN2, la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, potrivit RomaniaTV.net.

Ioan Dan Niculescu, în vârstă de 38 de ani, conducea un VW Golf. În timp ce circula pe DN2, în Vadu Moldovei (jud. Suceava), a intrat cu viteză excesivă într-o curbă la dreapta. Acesta a derapat şi a intrat pe contrasens în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar.

 

Ioan Dan Niculescu a fost coordonator al campaniei online a preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale din 2014.

"L-am cunoscut pe Ioan Dan Niculescu cu ocazia unui interviu pe care l-am realizat, despre campania online a preşedintelui Klaus Iohannnis, proiect la care a muncit cu suflet şi care s-a soldat cu un succes răsunător. Am descoperit atunci un om frumos, pentru care imposibilul un este decât o provocare, nicidecum un obstacol, un om al simţurilor şi al călătoriilor exotice atât interioare cât şi exterioare", este introducerea interviului realizat de Anca Loghin, de la Radio Iaşi, cu Ioan Dan Niculescu, pentru campania ”De ce m-am întors în România”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ