Copil de 8 ani, în stare critică după ce a fost mușcat de 4 câini. În Cluj

| 31 mar, 09:44

Un băiat de 8 ani a fost mușcat de patru câini și se află internat în stare critică la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că în cauză s-a deschis un dosar penal.

''Ieri, în jurul orei 17,45, un minor de 8 ani a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Câmpia Turzii, unde a fost atacat de patru câini aflați în curte pentru paza perimetrului și a suferit multiple mușcături. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă'', a menționat Carmen Jucan.

Ea a mai spus că băiatul a fost transport inițial la o unitate medicală din Câmpia Turzii, iar apoi a fost transferat la UPU Cluj, unde se află în stare gravă.

Surse medicale au declarat pentru AGERPRES că băiatul a fost supus în cursul nopții unei operații de circa 6 ore, pentru oprirea hemoragiilor. Aceleași surse spun că băiatul are peste 20 de mușcături, inclusiv pe față.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ