COPILUL ZOMBIE a împlinit un an. Cum arăta la naștere

| 24 sep, 2014

Acum un an, toata lumea era socata de un eveniment mai mult decat inedit. In ciuda tuturor lucrurilor ciudate intamplate pana acum, in ultimii ani, acela parea sa fie de departe cel mai infricosator.

Bean Shanine, o artista cu gusturi mai ciudate, hotarase sa-si vada visul realitate si sa fie remarcata in domeniu. Cum anume? Simplu! Prin crearea copiilor-zombi, mai bine zis a papusilor-zombi. Ea le numeste papusi "renascute".

Zilnic, Bean (33 de ani) sta cate 8 ore in atelier si creeaza papusi care sperie un adult, d-apai un copil. Nu degeaba, Sharon Osborn a spus despre ele ca sunt "cam deranjante". Partea cea mai macabra este ca papusile seamana foarte bine cu bebelusii, parca ar fi vii. 


Fiecare papusa are 30 de straturi de vopsea pentru a capata un aspect cat mai real. Dupa fiecare strat de vopsea, este bagata in cuptora], ca sa se usuce. La final, papusile sunt asamblate, iar parul este implantat fir cu fir. Dupa vreo 8 ore de pus parul, urmeaza vopsirea lui, care presupune inca 6 ore de munca. Pretul este direct proportional cu orele de munca: 650 de dolari americani. Unii colectionari, insa, au dat si 1.500 de dolari pentru o singura papusa.

Pana acum, Bean a facut in jur de 50 de papusi zombi, dar vrea sa-si continue mini-afacerea. Cand a fost intrebata ce parere are copilul ei despre creatiile sale, a raspuns: "Copilul meu de 5 ani crede ca sunt frumoase. Astazi, majoritatea copiilor isi doresc chestii zombi".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ