Copos susține în continuare că vrea să vândă Rapidul

| 06 iul, 2013

La doar o zi după ce Nicolae Cristescu a declarat că nu mai crede că George Copos mai vinde echipa Rapid și că s-a săturat de atâta tergiversare, acționarul giuleștean a spus că luni dorește să se semneze actele.

"Consider că este foarte important să finalizăm procedura de vânzare, noi am pregătit toate documentele (...) şi cred că luni putem să semnăm actele. Trebuie să rapidizăm totul pentru ca noii investitori ai clubului să pregătească temeinic acest meci de baraj, unul instoric pentru istoria clubului Rapid (Rapid va juca barajul de rămânere în Liga I cu Concordia Chiajna, pe 13 iulie, n.r.). Faptul că Rapid are şansa să rămână în Liga 1 în urma acestui baraj nu a modificat absolut deloc termenii negociaţi cu domnii Cristescu şi Zamfir. Sumele convenite au rămas identice, chiar de la începutul negocierilor", a declarat Copos.

Omul de afaceri Nicolae Cristescu a spus, vineri, înaintea unei întâliniri cu George Copos pentru semnarea contractului de cumpărare a FC Rapid, că a ajuns la limita răbdării şi s-a săturat de tergiversarea preluării grupării giuleştene.

"E a 50-a oară când vin şi m-am săturat până peste cap. Nu mai am nervi, sunt la limita răbdării. Chiar nu mai pot şi nu mai vreau nimic", a declarat Cristescu, nervos, la intrarea în hotelul Crowne Plaza. Cei doi oameni de afaceri s-au întâlnit, luni, şi stabiliseră pentru miercuri întâlnirea finală în vederea parafării actelor de preluare a acţiunilor SC FC Rapid SA. Din cauza lipsei unor acte care să dovedească acordul Adunării Generale a Acţionarilor în privinţa tranzacţiei, întâlnirea s-a amânat pentru astăzi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ