Copreședintele PNL Constanța Gigi Chiru s-a autosuspendat

| 30 mar, 21:21

Condamnat în primă instanţă la închisoare cu suspendare pentru mită electorală, copreședintele PNL Constanța Gigi Chiru,a anunțat, luni, printr-un comunicat de presă, că s-a suspendat temporar din toate funcțiile deținute în partid, pentru că nu dorește ca situația sa juridică să afecteze activitatea și imaginea organizației, informează Romania Libera.

"Am decis să mă suspend temporar din toate funcţiile deţinute în PNL, pentru că nu doresc ca situaţia mea juridică actuală să afecteze activitatea și imaginea organizaţiei în care am investit muncă şi suflet. Vreau să-i asigur pe constănţeni şi pe colegii mei că nu mă voi opri din lupta pentru oraşul nostru, că voi fi în continuare activ şi consecvent, ca şi până acum. Mandatul de parlamentar şi votul de încredere al constănţenilor mă obligă să le apăr interesele în Parlamentul României, să merg mai departe, să lupt pentru oraşul nostru, pentru ca, în final, Constanţa să nu mai fie ca o corabie în derivă. Nu este o decizie uşoară, având în vedere numeroşii ani de activitate, ci este o decizie asumată, luată bărbăteşte, raţional, în interesul partidului", a afirmat, luni, a declarat senatorul Gigi Chiru.

Senatorul PNL Gigi Chiru a fost condamnat de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru mită electorală. Sentinţa nu e însă definitivă, ea poate fi atacată cu recurs tot la Curtea Supremă.

 

Citeşte şi: Senator PSD: Corupția nu se pedepsește cu arestul preventiv

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ