Corina Crețu, despre reacția lui Băsescu la numirea sa în funcția de comisar european

| 09 noi, 2014

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, care gestioneaza peste 300 de miliarde de euro in Comisia Europeana, a declarat ca priveste cu detasare reactia presedintelui Traian Basescu in momentul desemnarii sale pentru functia de comisar european.

"Aceasta poveste o vad mai detasata, mai ales ca am vorbit cu alti colegi de-ai mei comisari si am inteles ca a fost slabiciunea noastra ca nu am inteles in toti acesti ani ca sunt momente in istoria unei tari in care trebuie sa lasam deoparte patimile noastre electorale.

Ce m-a deranjat foarte tare a fost aceasta patima care s-a pus si mai ales nivelul la care s-a ajuns, inainte de numire, pentru a se bloca candidatura mea. Pana la urma, eu cred ca trebuie sa depasim acest moment si poate ca vom invata ca exista mize mult mai mari decat aceste lupte sterile, pentru ca Romania are acum un portofoliu foarte important", a spus Corina Cretu la Antena 3.

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu a contestat propounerea Corinei Cretu pentru functia de comisar european.

De asemenea, comisarul european a vorbit despre reprezentarea femeilor pe scena politica, apreciind ca, "desi Romania are un Guvern cu cele mai multe femei, nu sunt suficiente, dupa cum nu sunt suficiente nici in Comisia Europeana".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 noi, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Pentru basescu erau bune eba, udrea , boghicevici ,etc. cu putina minte si scoala asiderea , dar cu o imensa cantitate de tupeu si suficienta ,care sa-i implineasca poruncile antinationale ; ce pagina neagra in istoria noastra .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ