Corina Crețu începe marți o vizită oficială în România

| 10 mar, 08:52

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, va efectua o vizită oficială în România, în perioada 10 - 12 martie, în cursul căreia se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta și cu miniștrii Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, și Transporturilor, Ioan Rus.

În cursul zilei de joi, Corina Crețu va participa la conferința Oportunități de finanțare pentru IMM-uri 2014 — 2020, eveniment organizat de Euractiv.ro și Reprezentanța Comisiei Europene în România, precum și la lansarea oficială a Programului Operațional "Capacitate Administrativă 2014 — 2020".

Citește și: Klaus Iohannis şi Victor Ponta, împreună la bilanţul MApN

În a doua parte a zilei, Crețu îl va însoți pe comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, în vizită la ferma de creștere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Rătești, județul Argeș, un proiect finanțat cu fonduri europene.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ