Ponta, reacţie la atacul lui Băsescu: Ete na!

| 09 mar, 18:26

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni ca intreaga ancheta de la Nana a fost initiata de premier si materializate printr-o comisie parlamentara, iar ulterior 'minciuna politica' a fost preluata de Parchet.

Premierul Victor Ponta, aflat la Parlament pentru o intalnire cu grupul PSD, a fost rugat de jurnalisti sa le permita sa ii puna o intrebare legata de afirmatiile lui Traian Basescu, iar raspunsul sau a fost:

"Ete na! Ce treaba am eu cu Basescu. Sa se certe singur", a declarat Ponta fara sa se opreasca pentru o declaratie mai ampla.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 mar, 11:53
mircea ardelean
comisia politica pentru persoana fizica!
Pai nu va ganditi ca ponta deja are probleme foarte multe ,cum ar recunoaste ca el a initiat comisia NANA ,spre rusinea poporului roman inca acest to nt uimeste in continuare ca i se permite !cineva care a primit avizul poporului roman inca nu si-a preluat rolul !
09 mar, 23:03
H Ritz
Pe olteneste
Ete na, fa, Doino!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ