Corlăţean: Miniştri liberali au fost forţaţi de PNL să demisioneze

| 11 feb, 2014

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, vicepreşedinte PSD, a declarat marţi seară că miniştri liberali care au demisionat din Guvern au fost forţaţi de PNL să facă acest gest.

'Dupa demisia fostului ministru de Interne, domnul Stroe în condiţiile cunoscute s-a ajuns- şi asta nu e responsabilitatea PSD-ului- ca unii dintre miniştrii liberali aflaţi în funcţii importante, portofolii extrem de grele: finanţe, viceprim ministru şi respectiv ministrul Economiei, să fie forţaţi să îşi dea demisiile. Nu este responsabilitatea PSD-ului .(..) Nu a existat niciun fel de dorinţă (de a demisiona-n.r.) din partea acestor miniştri care erau în funcţie, cu care lucram în Guvern (..). A fost o decizie politică din partea PNL de consolidare a componentei liberale în structura Guvernului' , a declarat Corlăţean într-o emisiune la Digi 24. 

Şeful diplomaţiei române s-a declarat deranjat de faptul că prin aceste schimbări nu există continuitate la nivelul funcţionării Executivului. 

'Sunt deranjat de faptul că nu există continuitatea în funcţionarea structurilor guvernamentale. Eu, ca ministru de Externe nu ştiu cu cine pot să lucrez în continuare, în tandem pe subiecte care vizează interesul mare al României', a precizat Titus Corlăţean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ