Ponta: Nu am luat nicio decizie. Nu a existat consens în USL

| 11 feb, 2014

Premierul Victor Ponta a ieşit la declaraţii după şedinţa de trei ore în care s-au discutat propunerile liberalilor pentru Cabinetul Ponta. Victor Ponta a subliniat că nu s-a luat nicio decizie.

Premierul Victor Ponta a declarat că nu s-a luat nicio decizie în şedinţa de astăzi a USL.

"A existat o propunere ca guvernul sa mearga luni in parlament cu o noua formula, cu Iohannis ca ministru si vicepremier, plus inca trei vicepremieri care reprezinta cele patru partide din USL, cu o forma de colaborare astfel incat inaintea sedintelor, alaturi de mine cei patru vicepremieri sa avem o decizie clara privind lucrurile pe care le decidem un guvern", a declarat premierul.

Citeşte şi: Iohannis: Dacă negocierile merg prost, USL se poate RUPE

- Am propus ca inainte de sedinta, alaturi de cei patru vicepremieri, sa avem o discutie politica si ce decidem sa fie sustinut nu doar in sedinta ci si ulterior, de partide. Nu a existat un consens, a rămas să discutam in continuare.

Ca premier imi doresc ca acest consens sa fie gasit si ca guvernul sa mearga in Parlament pentru un vot din partea USL si sa functioneze fara niciun fel de sincopa in 2014. Nu avem inca o solutie.

Citeşte şi: Iohannis: combinaţia vicepremier - ministru al Afacerilor Interne nu este negociabilă

"Iohannis nu va fi subordonat nimanui, va avea coordonarea ministrilor PNL, in principal zona de coordonare pe care o avea dl Chitoiu, pe care PNL a dorit sa o aiba in coordonare. Nu ne-am înteles pe toata formula in care sa mergem in fata Parlamentului.  Parlamentul nu poate fi chemat sa se pronunte doar asupra unei mici schimbari de procedura, trebuie sa folosim acest prilej pentru a indeparta ce nu a functionat bine", a spus Victor Ponta.

Nu am vrut sa luam niciun portofoliu sau ministru de la PNL

Nu se schimba raportul intre membrii guvernului reprezentand partide diverse

"Exista o viziune asupra structurii guvernului pe care eu ca premier o propun Parlamentului, acesta nu se compune din bucatele, ci dintr-un tot si pe acest tot nu avem consens", a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 2014
Cash
Mare mincinos este nenea Ponta:pai cum nu se schimba raportul intre membrii guvernului cand,fiind nevoit sa-l faca viceprimministru pe Iohannis,mai creeaza un post de viceprimministru pentru marioneta de Constantin.Pai PNL are aceasi valoare cu PC care,nu cred sa aiba mai mult de 25 de membrii?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ