Băsescu: USD-lovitură dată PNL, dar USL nu se rupe;din cauza minciunilor, nu pot trăi decât împreună

| 11 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu consideră că prin constituirea USD se dă o lovitură PNL însă apreciază că USL nu se va rupe pentru că, din cauza minciunilor spuse, reprezentanţii formaţiunii nu pot trăi decât împreună.

Este (USD - n.r.) clar lovitură dată PNL-ului, oricât de politicoşi ar fi ei între ei să spună: ‘nu are nimic'. Este evident că s-a constituit în interiorul USL un bloc format din trei: Voiculescu, Ponta şi Gabi Oprea, şi PNL, care este invitat sa meargă singur în competiţie', a declarat Băsescu, marţi, la B1 TV, întrebat cu privire la constituirea USD.

El a reiterat faptul că nu crede într-o ruptură a USL.

'Este o criză, dar nu se va rupe USL, pentru că oricât ar vrea PSD, dacă el iniţiază ruperea pierde. Gândiţi-vă că şi-au educat împreună cu PNL-ul electoratul atâţia ani - antiBăsescu anti-instituţii ale statului, anti-Justiţie, anti-orice. Dacă se rup, cu ce rămân? Electoratul lor ar fi dezorientat. Ei nu mai pot trăi, datorită minciunilor pe care le-au spus, decât împreună, chiar şi când nu se mai iubesc. Dacă nu trece Constituţia, şi este foarte puţin probabil să treacă, vor negocia un schimb de funcţii: să dea Guvernul PNL-ului şi să candideze PSD pentru funcţia de preşedinte', a mai apreciat Băsescu.

Tag-uri: PNL, traian basescu, USD, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 2014
PEDAGOGUL
prostiile infractorului de la Cotroceni
Infractorul Basescu reprezinta minciuna intruchipata. Se pare ca acest individ vorbeste numai prostii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ