Băsescu: Ponta minte că vrea graţierea lui Becali. Ministrul Cazanciuc, cu care e rudă, a dat aviz negativ

| 11 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu susţine că a primit avize negative de la Ministerul Justiţiei privind cererea de graţiere a omului de afaceri George Becali.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta a minţit când a afirmat că doreşte graţierea lui Gigi Becali. Băsescu a spus că a primit aviz negativ de la Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, privind graţierea lui Becali, fiind imposibil că Ponta să nu ştie de acest lucru.

„Ponta a minţit când a afirmat că doreşte graţierea lui Gigi Becali. Păi am primit aviz negativ de la Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, privind graţierea lui Becali. Şi credeţi că nu ştia acest lucru premierul Ponta, care mai e şi rudă cu Cazanciuc, sunt verişori. E imposibil ca Ponta să nu fi ştiut de avizul negativ privind graţierea lui Becali”, a spus şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ