Băsescu: Guvernul funcţionează ilegal, avem miniştri demişi, dar nu avem interimari

| 11 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că Guvernul nu creează locuri de muncă, ci stă doar la televizor şi strigă împotriva sa. Totuşi, cu această lozincă nu se realizează locuri de muncă, a adăugat şeful statului la B1TV.

Băsescu: Guvernul funcţionează ilegal, avem miniştri demişi, dar nu avem interimari

„Vă mai spun un lucru, Guvernul funcţionează ilegal, avem miniştri demişi, dar nu avem interimari. Un minister nu poate sta fără miniştri. Chiţoiu şi-a dat demisia, Nicolăescu şi-a dat demisia. Dar nu au propus interimari. Iar un guvern nu poate funcţiona fără miniştri”, a declarat şeful statului.

Băsescu: Ponta a încercat să dea o mână de ajutor infractorilor. E un extrarodinar receptor de trafic de influenţă  

„Ponta a încercat să dea o mână de ajutor infractorilor. E un un scut pentru infractori, cum vă explicaţi că n-a putut face Ordonanţă de Urgenţă când i-a cerut-o sistemul judiciar? În schimb, i-a dat lui Bunea Stancu 2.800 de hectare de la Academia Agricolă. E corupt acest premier? Este! Eu nu spun că a luat bani, dar pe trafic de infuenţă, a luat 2.800 de hectare şi i le-a dat Bunea. Tot pe trafic a făcut ASF”, a afirmat şeful statului.

Băsescu: Ponta trebuia să intervină în accidentul din Apuseni. Dar a fost laş, a fugit de răspundere

„Ce a fost în Apuseni nu e un accident de genul celor de pe DN1. Nu e operaţiune care să aibă succes dacă nu participă toate instituţiile. Iar toate aceste instituţii trebuiau conduse de un conducător, ministrul Transporturilor. Iar la Ministerul de Interne trebuia să fie un alt comandament, condus de ministrul de Interne. Informaţia privind prăbuşirea avionului a existat, au publicat-o şi apoi au restras-o. Au detectat prăbuşirea radarele Armatei, dar li s-a spus că nu e nevoie de ele. Ar fi funcţionat operaţiunea dacă toate aceste instituţii erau în jurul mesei şi, scrie în lege, ministrul de Interne e conducătorul lor, iar premierul e coordonator. Victor Ponta avea un rol vital în această operaţiune, când a văzut ce s-a întamplat trebuia să intervină, nu ştii dacă era un dezastru. El trebuia să convoace imediat comandamentul de la Ministerul de Interne. Laşitate, fugă de răspundere”, a spus Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ