Corneliu Vadim Tudor, declaraţie de DRAGOSTE pentru o altă femeie decât soţia sa

| 20 mar, 08:54

Corneliu Vadim Tudor a reușit să treacă, joi seara, pe la două televiziuni. După Măruță, Vadim a mers și  la Kanal D, unde nu s-a abținut și a făcut o declarație de dragoste.


Corneliu Vadim Tudor a mărturisit că iubeşte o altă femeie în afară de soţia sa. Iulia Albu este cea care l-a făcut pe Corneliu Vadim Tudor să spună o declarație de dragoste

"O iubesc pe Iulia pentru personalitatea ei, pentru curajul de a-şi asuma răspunderea şi pentru că iubeşte inclusiv găinile!", a mărturisit Corneliu Vadim Tudor în timpul unei emisiuni de la Kanal D.

"E un personaj foarte interesant, acum am descoperit, eu nu o cunoşteam. Am înţeles că a fost avocată, a absolvit Dreptul, unde în aceeaşi clădire, unde am absolvit şi eu Folosofia cu mai mulţi ani în urmă. Şi are ţinuta asta marţială, pe care i-o dă pledoaria la bară, ea impune respect", a mai spus politicianul în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Iulia Albu a apărut pe micile ecrane cu fața pictată cu negru, în ton cu pălăria, cu orhidee galbene în păr, cercei roșii care se potriveau cu rujul de pe buze și îmbrăcată într-un costum crem.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ