Costă 2 lei şi te ajută SĂ TE LAŞI DE FUMAT. Metoda simplă care funcţionează la 9 din 10 fumători

| 17 iun, 18:13

Dacă vrei să te laşi de fumat trebuie neapărat să încerci această metodă eficientă şi la îndemâna oricui. Milioane de fumători au apelat la ea şi au fost mulţumiţi de rezultat.

În ce constă această METODĂ:

Pune o linguriţă de bicarbonat de sodiu într-un pahar de apă de 250 ml, iar apoi amestecă până când bicarbonatul este complet dizolvat.

De fiecare dată când simţi nevoia să fumezi clăteşte-ţi gura cu acest amestec după care înghite-l. Atunci când nu eşti acasă, poţi purta acest amestec cu tine într-o sticluţă şi astfel îl poţi folosi oriunde şi ori de câte vrei să fumezi.

După prima utilizare, nevoia de a aprinde o ţigară va fi mult diminuată, iar în câteva zile va dispărea de tot.

Datorită proprietăţilor sale uimitoare, bicarbonatul de sodiu acţionează ca un inhibator al dorinţei de a fuma, ajutând organismul să elimine acumulările de substanţe nocive care au acaparat întregul organism pe parcursul perioadei în care s-a fumat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 iun, 10:16
mihaela
Urgent
Am facut alegerea de a lucra intr-un proiect care se afla in plina expansiune, este o afacere care imi ofera multe beneficii .
Editura romaneasca sellecteaza dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala in privinta cartilor electronice si ofera contract de comision
Daca sunteti interesati, puteti lucra de acasa, in fata calculatorului, cateva ore pe zi .
Instruirea se face gratuit prin e-mail, sub forma unor lectii.
As fi bucuroasa daca printre voi se numara cei care imi pot fi colegi ambitiosi, doritori de independenta financiara, oameni cu o atitudine pozitiva si deschisi la noi posibilitati.
Sunt cateva cerinte: calculator, conexiune internet, cunostinte minime PC, rabdare, seriozitate, perseverenta.
Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceasta afacere, puteti trimite un mesaj cu textul “ Info “ la adresa de mail: [email protected]
20 iun, 17:51
Elena
JOB ONLINE
Cautam operator calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin email.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Pentru detalii trimiteti Info la adresa de email [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
19 iun, 20:41
sorin
Un sistem verificat pentru a castiga bani !
Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: [email protected]
18 iun, 12:32
part time
LOCURI SIGURE DE MUNCA
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email :[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ