Cozmin Gușă: "Rareș Bogdan nu mai are puterea de a fi prezidențiabilul PNL"

| 21 iun, 10:51

Consultantul politic Gozmin Gușă a declarat că Rareș Bogdan nu mai are capacitatea de a deveni prezidențiabilul PNL, pentru că nu i-a convins pe cei din partid că este lider. Rareș Bogdan a căzut pradă firii sale de "one man show".

Consultantul politic Gozmin Gușă a declarat că Rareș Bogdan nu mai are capacitatea de a deveni prezidențiabilul PNL, pentru că nu i-a convins pe cei din partid că este lider. Rareș Bogdan a căzut pradă firii sale de one man show.

"Se ridică probleme pentru stabilirea candidatului PNL și USRPLUS. Barna și Cioloș sunt contracandidați buni pentru Iohannis, dar dacă PNL aduce alt candidat, atunci trebuie să se reformeze.

Rareș Bogdan nu e bun. Nu a reușit să-i convingă pe cei din PNL că este lider. El a căzut pradă firii sale "one man show". N-am fost bucuros că a plecat pe lista PNL și l-am avertizat că era mai bine să fi mers candidat din partea Partidului Realitatea. Asta pentru că procentele lui Rareș au fost obținute pe spatele postului de televiziune Realitatea. Pe strada s-a strigat Rareș Realitea, nu Rareș PNL.

Cred că a fost un fel de dedicație a lui Rareș Bogdan pentru un Iohannis aflat la ananghie. Cred că d-aia nu a mers cu Partidul Realitatea. Dacă mergea din partea noastră, ar fi fost scutit de aceste umilințe. El mărturisește că a fost umilit, într-un partid pe care nu-l cunoaște", a încheiat Cozmin Gușă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ