CREATURĂ FANTASTICĂ: Jumatate vulpe, jumatate om la Grădina Zoologică din Pakistan. VIDEO

| 24 iun, 2014

Un animal fantastic din mitologia pakistaneză a prins viaţă la o grădină zoologică din Karachi. Un bărbat întruchipează 12 ore pe zi o creatură jumătate om, jumătate vulpe.

La un loc cu elefanţi şi căprioare, într-un ţarc ce seamănă mai mult cu un altar, stă Mumtaz Begum. Această creatură desprinsă din cultura pakistaneză, cu trup de vulpe şi chip de femeie, uimeşte atât copiii, cât şi adulţii care ajung la grădina zoologică din Karachi. Un bărbat travestit stă 12 ore în cuşcă pentru a le face pe plac vizitatorilor. Este o tradiţie de familie, pentru că a preluat rolul de la tatăl său, cu 16 ani în urmă. Până să ajungă la zoo, Mumtaz apărea frecvent în numere de circ.

"Eu l-am văzut în copilărie, acum vreo 40 sau 45 de ani. Mumtaz venise cu circul. Acum i-am adus pe nepoţii mei să-l vadă. Şi mi-a plăcut şi mie, mai mult decât data trecută", îşi aminteşte un bărbat.

Despre Mumtaz se spune că ar avea darul prezicerii viitorului, aşa că cei care trec pe la el îl iscodesc cu întrebări despre soartă. Vizita costă doar 10 rupii, echivalentul a 10 cenţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ