Credeți că numai Casa Regală britanică are secrete? SCANDALUL puțin știut despre Casa Regală din România

| 21 oct, 2014

Povestile cu printi si printese sunt perfecte doar in basme. In realitate, „perfectiunea” caselor regale din intreaga lume este doar de suprafata.

Printesa Lia, sotia Printului Paul, este la fel de cunoscuta in Statele Unite cum este si in Romania. Numele ei a fost in centrul unui scandal care a tinut primele pagini ale tabloidelor cativa ani buni, dupa divortul de Melvin Belli, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din istoria Statelor Unite.

In 1988, ziarul Los Angeles Times relata cu lux de amanunte desfasurarea unei conferinte de presa organizate de romanca Lia Georgia Triff, de 39 de ani, care anunta ca a introdus cererea de divort de Melvin Belli (81 de ani la acea vreme) dupa un mariaj de 16 ani. Ea declara atunci cu nonsalanta ca, in timp ce sotul ei era la Moscova, un ucigas platit a intrat in casa lor din Pacific Heights, cu scopul clar de a o elimina, scrie wowbiz.ro.

„Ea a completat cererea de separare legala pe 1 iulie 1998, apoi le-a declarat reporterilor ca sotul ei a abuzat verbal si fizic atat de ea, cat si de fiica lor de 15 ani, Melia. Ea a mai spus pentru San Francisco Examiner ca sotul ei o acuza pe nedrept ca l-a inselat cu mai multe persoane, printre care episcopul sud-african Desmond Tutu si actrita Zsa Zsa Gabor. Belli a raspuns imediat cu o declaratie, spunand in cadrul unei conferinte de presa ca e de acord cu divortul si acuzandu-si sotia ca a cheltuit un milion de dolari pe bijuterii si alte extravangante in timp ce se iubea cu un australian de 25 de ani, un om care, conform presei din Australia, are cazier”, scria Mark Stein in LA Times.

In cadrul conferintei de presa a Liei, care a avut loc la un hotel luxos din Los Angeles, romanca a adus si doi martori, „un tanar care abia vorbea limba engleza si un secretar gay, intrebandu-i pe fiecare daca au avut relatii sexuale cu ea”, asa cum relata publicatia mai sus mentionata.

Divortul dintre Melvin Belli si Lia a durat aproape 3 ani, timp in care cei doi si-au aruncat acuzatii foarte grave, majoritatea nedovedite in instanta. Printre altele, avocatul a spus judecatorilor ca sotia lui i-a aruncat unul dintre caini de pe Golden Gate Bridge. La un moment dat, Belli a fost dat afara din sala de judecata dupa ce si-a jignit sotia numind-o „El Trampo”.


In cele din urma, romanca s-a ales la partaj cu aproximativ 15 milioane de dolari, iar patru ani mai tarziu s-a maritat cu Paul Philippe, print de Romania. In 1996, Belli s-a casatorit si el pentru a sasea oara cu Nancy Ho. Casnicia lor a durat doar 10 zile, pentru ca barbatul a murit din cauza unui cancer pancreatic. Melvin Belli avea 88 de ani.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ