Prinţul Paul şi prinţesa Lia, vizaţi în dosarul retrocedărilor ilegale

| 15 oct, 2014

Prinţul Paul Philippe şi soţia sa, Lia Georgia, sunt vizaţi în dosarul retrocedărilor ilegale instrumentat de procurorii DNA, aceştia fiind implicaţi în reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier aparţinând Casei Regale.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi vor fi chemaţi la DNA Braşov, după ce miercuri dimineaţă au fost făcute percheziţii la domiciliul din Bucureşti.

Din probe a rezultat, susţin sursele citate, că Paul Philippe şi Lia Georgia, cu sprijinul juristei acestora, Ciocoiu Alina Carmen, pretinzând că sunt moştenitorii bunurilor deţinute de Casa Regală a României, au cumpărat influenţă de la Iacob Sorin Ion, care le-a promis că va interveni, direct sau indirect, pe lângă funcţionari cu atribuţii în materia reconstituirii dreptului de proprietate pentru obţinerea mai multor bunuri imobile (terenuri şi clădiri).

Documentele din dosar relevă că un prim obiectiv l-a reprezentat reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren forestier de aproximativ 30.000 de hectare situat pe raza oraşului Broşteni, jud. Suceava. Ei ar fi făcut demersuri şi ar fi încercat să capaciteze Comisia locală de fond funciar Broşteni să se pronunţe favorabil asupra unei cereri mai vechi formulate de Paul-Philippe fapte în derulare stopate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ