Ecaterina Andronescu vorbește despre situația în care s-ar retrage din viața publică

| 15 oct, 2014

Ecaterina Andronescu se apără în scandalul Microsoft. Fostul ministru al Educaţiei a declarat, la Constanţa, că se va retrage din viaţa publică dacă apar dovezi care să demonstreze că ar avea vreo vină în dosarul licenţelor IT. În acest caz, DNA a cerut începerea urmăririi penale pentru nouă foşti miniştri acuzaţi de corupţie, scrie digi24.ro.

Licenţele Microsoft s-au cumpărat începând cu anul 2004. Eu nu mai sunt ministru, n-am mai fost la Ministerul Educaţiei din iunie 2003. Dau socoteală pentru oricare dintre aceste acţiuni. Consider că ceea ce s-a întâmplat şi încercarea de a lega proiectul de informatizare al liceelor de problema Microsoft este o încercare de a arunca o umbră negativă asupra imaginii, o imagine pentru care eu am muncit onest în toată cariera mea didactică. Dacă este altcineva care ştie altceva decât declar eu, să vină şi să îmi spună şi eu plec din viaţa publică”, a spus senatorul Ecaterina Andronescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ