CREDINCIOŞII au rămas fără cuvinte! Metoda FOLOSITĂ de un preot pentru o SLUJBĂ de binecuvântare

| 14 iun, 11:26

Un episcop rus a binecuvântat oraşul rus Nijnîi Novgorod, cel de-al patrulea oraş ca mărime din Rusia, de la bordul unui balon cu aer cald care s-a ridicat până la altitudinea de 1,5 kilometri, relatează vineri BBC News Online.

Sute de persoane s-au reunit, joi seara, la Nijnîi Novgorod pentru a-l urmări pe episcopul Ghiorghi cum survolează oraşul, a anunţat site-ul rusesc Progorodnn.ru. La bordul balonului s-au aflat şi 20 de litri de apă sfinţită, episcopul fiind însoţit de un asistent, un instructor şi un cameraman care a filmat procesiunea urmărită în direct de localnici.

Episcopul a binecuvântat şi oraşul învecinat Kstovo în timpul acestei călătorii în balon.

Înainte de procesiune, episcopul le-a spus credincioşilor că slujba în aer va ajuta oraşul să prospere.

Balonul s-a ridicat la 1,5 kilometri înălţime în timpul evenimentului, dar episcopul a rămas neperturbat. "Tatăl meu a fost pilot militar în cel de-al Doilea Război Mondial", le-a spus el reporterilor. "Ca fiu al unui pilot, nu ar trebui să mă tem de înălţime", a adăugat el.

Episcopul nu este singurul slujitor al Bisericii care îşi foloseşte imaginaţia pentru slujbele religioase.

În iunie 2014, liderul Bisericii Ortodoxe Române a fost fotografiat în timp ce binecuvânta un studio de televiziune folosind ceea ce părea un trafalet, afirmă BBC. La momentul respectiv, Patriarhia România a precizat că Patriarhul Daniel a folosit, pentru sfinţirea studiourilor de radio şi televiziune Trinitas, un "miruitor extensibil" şi un buchet de busuioc numit "sfeştoc".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 12:38
osoxilibu
Vaccination attractive surprising, deluded columns, everything.
http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Dosage For Amoxicillin 500mg Amoxil Causes Gallstones dpb.nqpt.obiectiv.info.aaj.fu http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ