Crimbo Gas, firmă controlată de Cristi Borcea, a intrat în insolvenţă

| 01 apr, 2014

Firma Crimbo Gas, deţinută de mama lui Cristi Borcea şi Crimbo Gas 2000, deţinută integral de fostul acţionar al Dinamo, şi-a cerut insolvenţa.

Cererile de admitere a creanţelor pot fi depuse până la data de 11 aprilie 2014 , scrie antitepari.ro. Deşi cu cinci angajaţi în 2012, firma a generat doar pierderi, iar cifra de afaceri a fost zero.

Datoriile Crimbo Gas au fost de 1,8 milioane de euro şi a avut o pierdere de 74.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Obiectul de activitate al firmei este producţia gazelor şi avea cinci angajaţi la sfârşitul lui 2012.

În 2012, distribuitorul de gaz petrolier lichefiat (GPL) Petrom LPG, a fost cumpărat de Crimbo Gas, firmă deţinută de mama lui Cristi Borcea, iar la începtutul anului trecut, Unicredit Ţiriac Bank a acordat un împrumut de 16,5 milioane de euro distribuitorului de gaz petrolier lichefiat Crimbo Gas International .

Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni cu executare în Dosarul Transferurilor, alături de George Copos, Mihai Stoica, Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Gigi Neţoiu şi Jean Pădureanu.

Borcea are o avere estimată de 35 de milioane de euro, potrivit Forbes 500 miliardari. Firma Transpeco Logistic&Distribution, specializată în comercializarea carburanţilor şi din care Borcea deţine 50% din acţiuni, a avut în 2012 o cifră de afaceri de 32,6 milioane de euro şi un profit net de 11,01 milioane de euro. O altă firmă controlată de Borcea, Crimbo Gas, a avut tot în 2012 o cifră de afaceri de 9,1 milioane de euro şi un profit de 14.000 euro.

Tag-uri: borcea, Crimbo Gas
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ