Criminal ROMÂN, evadat din ospiciu din Italia, prins de autorităţi în Hunedoara

| 24 aug, 19:03

Un criminal român, extrem de periculos, care a evadat din ospiciul unde era internat, la Mantova, după ce şi-a ucis cu bestialitate soţia, cu o bâtă, în faţa copiilor, a fost prins în localitatea Călan în cursul zilei de luni.

Lucian Valcelian de 29 de ani, şi-a ucis soţia cu bestialitate. Bărbatul care suferă de grave probleme psihice a fost internat într-un spital de psihiatrie al poliţiei, însă a evadat, ajungând ulterior în România, unde, în cele din urmă, a fost prins, potrivit România TV.

Bărbatul a fost identificat în localitatea Călan, din judeţul Hunedoara, urmând să fie dus la Curtea de Apel din Hunedoara cu propunere de arestare. El a evadat in ospiciul unde era internat, la Mantova, după ce şi-a ucis cu bestialitate soţia, cu o bâtă, în faţa copiilor.

Românul şi-a ucis soţia în luna februarie, în faţa celor doi copii. Crima a avut loc într-o fabrică abandonată, locuită de persoane fără adăpost. Copiii se află acum în grija serviciilor sociale din Italia.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ