Crin Antonescu, anunţ ŞOC despre cariera sa politică. Ce decizie a luat

| 23 feb, 08:33

Crin Antonescu, fostul preşedinte al PNL, a declarat duminică seară că intenţionează să se retragă din viaţa politică la finalul actualului mandat de senator, care se finalizează în 2016, menţionând că este tentat să revină ”la catedră” şi să scrie cel puţin o carte.

Invitat la B1TV, Crin Antonescu a declarat că că la finalul mandatului de parlamentar e foarte probabil să se retragă din viața politică.

Totodată, Crin Antonescu a mărturisit şi ce vrea să facă după ce se retrage din politică.

”Eu nu am spus niciodată <>. Eu cred că lucrurile au un ciclu. Aceste decizii ale mele sigur că din din constatări, din experienţe, la capătul a două decenii de activitate politică. Dar sunt până la urmă decizii luate la nivel personal, până la urmă viaţa oamenilor nu e la fel de lungă ca istoria sau politica. Sunt foarte multe opţiuni în viaţă, foarte multe lucruri care ne tentează, foarte multe lucruri pe care le putem face sau putem încerca să le facem (...) Mi-ar plăcea foarte mult şi e o nostalgie pe care am avut-o în toţi aceşti ani, să revin la o catedră, mi-ar plăcea să scriu, s-au adunat foarte multe cărţi necitite şi poate că măcar una nescrisă...”, a mai declarat Crin Antonescu.

Citeşte şi: Crin Antonescu dă cărţile pe faţă. Prima reacţie după numirea şefului SRI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ