Crin Antonescu l-ar numi premier pe Traian Băsescu dacă partidul acestuia ar câştiga alegerile

| 09 sep, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat duminică la Digi TV că în cazul în care ar deveni preşedinte al României iar la alegerile parlamentare partidul sau 'partidele' lui Traian Băsescu ar câştiga alegerile, l-ar desemna pe acesta ca premier.

Întrebat dacă în scenariul potrivit căruia ar deveni preşedinte al României, l-ar numi premier pe Traian Băsescu, liderul PNL a răspuns: 'Da. Dacă partidul sau partidele domniei sale câştigă nişte alegeri'.

Crin Antonescu a exclus posibilitatea ca PSD să formeze o altă majoritate parlamentară din care să nu facă parte PNL.

'Ar fi o prostie atât de mare, încât eu nu pot să bănui pe nimeni, nici pe Victor Ponta, nici pe cel mai puţin prietenos dintre PSD-işti de aşa ceva. Pentru că şi dacă ai putea încropi o majoritate de 52%, că mai mult nu au cum să strângă, dacă iau aşa, cu toptanul, minorităţi şi aşa mai departe, nu poţi da o majoritate legitimă de 70% cu un partid serios şi care este bun partener pe o adunătură de 52% care să rămână la mâna ştim noi cui', a spus Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ