Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorală pentru Prezidenţiale

| 28 iun, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, vineri, că jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul său de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2014.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de PNL, Antonescu a argumentat această alegere prin "compatibilitatea viziunilor politice şi a succeselor înregistrate de Niels Schnecker în campaniile electorale desfaşurate în Statele Unite ale Americii".

În comunicatul PNL se arată că "în perioada 1980-2008, Niels Schnecker a participat la organizarea a peste zece campanii electorale în Statele Unite ale Americii, dintre care şapte pentru cursa prezidenţială".

"Ca urmare a numirii sale în funcţia de director de campanie electorală, Niels Schnecker încheie la sfârşitul acestei luni colaborarea cu postul de televiziune Antena 3", se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ