Crin Antonescu: voi candida la alegerile prezidenţiale şi împotriva candidaţilor Ponta sau Oprescu

| 14 sep, 2013

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că va candida la Preşedinţie chiar dacă i-ar avea drept contracandidaţi pe premierul Victor Ponta sau pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Liderul liberal a criticat totodată "ameninţările" unor social-democraţi cu privire la retragerea susţinerii PSD pentru alegerile prezidenţiale.

"Sigur! Dacă voi avea ce spune, ce propune şi ce face pentru România, sigur că o voi face. Nu sunt candidatul PSD-ului. Sunt candidatul USL-ului. .... Dar nu înseamnă că dacă să zicem nu mai vrea PSD-ul - cum sunt ameninţat, într-un chip prea puţin elegant -, am înmărmurit de groază şi chiar nu mai candidez. Nu!', a susţinut Antonescu, la Antena 3, întrebat dacă va candida la Preşedinţie în cazul în care îi va avea drept contracandidaţi pe Victor Ponta sau pe Sorin Oprescu, citat de Agerpres.

Cât priveşte "ameninţările" că nu ar mai fi susţinut la alegerile prezidenţiale, Antonescu a spus că îi roagă pe "colegii" din PSD să "nu mai tragă" în direcţia respectivă pentru că nu este "elegant şi eficient". Liderul liberalilor a subliniat că preşedintele României va fi ales, cu sprijin politic sau nu, cu voturile românilor.

"Fără sprijinul PSD-ului (la alegerile prezidenţiale - n.r.), este evident că şansele sunt mai mici. Vorbim de cel mai mare partid din ţară. Nu este nimeni lipsit de simţul realităţii", a mai precizat Antonescu despre candidatura sa la Preşedinţie.

Antonescu a mai criticat o afirmaţie a unor social-democraţi, potrivit căreia ar trebui 'să bage de seamă' pentru că altfel o să aibă 'de-a face cu PSD'.

"Glumind puţin, dacă o să am de-a face cu PSD-ul, o să aibă şi PSD-ul de-a face cu mine. Aşa este în democraţie", a punctat Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 sep, 2013
cosut mirel
nici unul
nici unul din cei de mai sus nu ne fac cinste,... asteptam opozitia
cu propunerea lor.vrem presedinte un barbat care sa se ridice la nivelul presedintelui
Basescu,...nu-l vom gasi,...sa vina FMI sa ne conduca, si asa suntem
vanduti FMI!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ