Crin și Iohannis orbi la performanțele Guvernului din care și liberalii au făcut parte

| 24 mai, 2014

Penibilitatea atinge culmi inimaginabile pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru Parlamentul European odată cu dezicerea liberalilor de tot ce a reprezentat și tot ce a făcut Uniunea Social Liberală.

La fel ca în clipul care a ajuns viral în spațiul online și în care este reprezentat un ritual de trecere de la PDL la PMP prin intermediul unor lovituri repetate, tindem să credem că atât Antonescu, cât și Iohannis au fost inițiați în ale băsismului din moment ce refuză să accepte rezultatele pozitive ale Guvernului din care și liberalii au făcut parte.

Prezenți la Rareș Bogdan în emisiune cei doi au început să arunce cu noroi în Guvern invocând niște argumente cel puțin naive, dar pe baza cărora s-a bazat întreaga campanie a PNL. Ipocrizia lui Antonescu este de imaginat având în vedere că acum se află în postura în care să critice programul de guvernare al USL pe care l-a propus chiar el românilor în 2012 și la care au lucrat, cot la cot atât liberalii, cât și social-democrații. Practic, prin criticile aduse, Antonescu nu face decât să se afunde și mai tare în mocirlă și să-și grăbească sfârșitul politic. Pe partea cealaltă, Iohannis nu are niciun drept să discute despre programul USL și simplul fapt că atacurile sale se referă la lipsa de predictibilitate, viziune și claritate a Guvernului, în condițiile în care atât anul trecut, cât și anul acesta România s-a dovedit a fi țara cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, este un afront  adus logicii.

Ca doi frați siamezi care împart același creier, Antonescu și Iohannis reptetă papagalicește aceleași critici nejustificate. Până la urmă, nu vorbim despre indici care nu pot fi măsurați, vorbim despre date statistice concrete în măsură să demonteze punctual fiecare punct al ofensivei liberale. În emisiunea de ieri, niciunul dintre cei doi liberali nu a adus în discuție creșterea pensiilor și a salariilor, a salariului minim, nu au vorbit despre cea mai mare creștere economică din UE sau despre ratingul de țară, nu au punctat faptul că au fost deblocate toate programele operaționale, iar rata de absorbție a crescut de cinci ori.

Este mai mult decât evident că apariția celor doi de aseară avea ca obiectiv atacarea Guvernului și a foștilor aliați, dar este trist să vezi până unde sunt în stare să mergă liberalii în încercarea de a mai scoate câteva voturi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 mai, 2014
Vlad
oBIETIV?????
unde sunteti obiectivi? ahhh in faptul ca invatati jurnalism de tip socialist... de dezinformare!! Aici va formati mana ptr a fi viitori corupti ai Romaniei....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ