Cristi Boureanu, SCANDAL colosal! S-a lăsat cu PUMNI și nu numai

| 03 aug, 18:11

Un barbat cu o imagine destul de curata, viata lui Cristi Boureanu s-a schimbat radical dupa divortul de Valentina Pelinel. Imediat dupa despartirea de la inceputul lui 2014, politicianul a devenit un impatimit al vietii de noapte. Au urmat cateva scandaluri de rasunet, toate plecand din momentul in care barbatul in varsta de 43 de ani pierdea numarul paharelor, relatează wowbiz.ro

Fix cu un an in urma, in aceeasi locatie in care a avut loc si incidentul din weekend-ul trecut, Boureanu a scapat ca prin urechile acului, dupa o ambuscada generala, provocata de un amic de la masa lui. De fapt, tensiunea plutea in aer inca din momentul in care Cristian s-a luat la cearta cu afaceristul Sorin Giurgiucanu (originar din Constanta, celebru pentru implicarea in dosarele cu retrocedari ilegale).

Din motive stiute numai de ei, cei doi s-au luat la harta, dupa cateva replici in contradictoriu politicianul reusind sa ii rupa tricoul afaceristului. Vazand ca gluma se ingroasa, Sorin Boureanu a intervenit si i-a luat apararea fratelui sau, dandu-i un picior in cap, dupa cum au observat martorii din club. Intr-un final, spiritele s-au calmat, insa a urmat o cascada de alte incidente, ce-i drept, mai putin grave, dar care se pare ca i-a determinat pe bodyguarzii clubului sa ia atitudine si sa conduca afara grupul recalcitrant.Atunci s-au impartit pumni si picioare la discretie, dar Cristi, ajutat de fratele sau, Sorin, a reusit sa se refugieze la hotel.

Apoi, fostul sot al Valentinei Pelinel a nimerit cu masina pe proprietatea patronului unui celebru lant hotelier, afaceristul de origine libaneza Mohamad Murad. Notorietatea lui Boureanu si intelegerea de care a dat dovada Murad au facut ca incidentul sa se aplaneze rapid.

La un an distanta insa, Boureanu nu a mai scapat asa usor. Insotit de iubita lui, Laura Dinca, dar si de mai multi amici printre care si Ramona Gabor, politicianul si-a dat din nou in petic. Dupa mai multe pahare de vin, Cristian, care avea masa in apropierea bucatariei, a decis se pare sa-i traga la raspundere pe angajati, pe motiv ca mancarea nu ar fi fost pe gustul sau.

Pe masura ce numarul paharelor a crescut, Boureanu a devenit din ce in ce mai binedispusBoureanu a intrat in bucatarie, dar miscarea lui s-a dovedit neinspirata. Clientii prezenti in zona sustin ca „master chefii”, ajutati de alti membri ai personalului respectivei locatii, l-au „tocat” marunt pe politician. „Boureanu a facut greseala sa intre intr-o zona in care accesul era interzis, iar angajatii habar nu aveau despre cine e vorba. A fost violent in limbaj, amenintator, iar bucatarii nu stiu multe. S-a lasat cu injuraturi si pumni, iar Boureanu a iesit cam sifonat din povestea asta”, a povestit un martor ocular.

Dupa ce s-a incheiat sesiunea de „cooking-fight”, Boureanu si iubita lui au parasit locatia, iar politicianul a amenintat ca nu va lasa lucrurile asa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ