Cristian Buşoi candidează la şefia PNL: Vreau să am echipa viitorului, echipa lucrului bine făcut

| 05 mai, 12:25

Cristian Buşoi a anunţat vineri că va candida la preşedinţia PNL şi a transmis că îşi doreşte ca liberalii să redevină o forţă puternică de dreapta, lucru care se poate face în acest moment printr-o opoziţie fermă la PSD. Buşoi este al treilea candidat care confirmă, oficial, că se înscrie în cursa pentru şefia formaţiunii, după Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

 

"Daca nu recuperam electoratul castigat de Klaus Iohannis nu vom invinge PSD niciodata. Nu voi pretinde niciodata ca sunt un salvator, un lider providential, o vedeta politica" a spus Busoi. Acesta a facut doar o declaratie de presa si nu a primit intrebari din partea presei. 

"Trebuie sa revenim la Romania lucrului bine facut" a mai spus Busoi, relansand astfel sloganul folosit de presedintele Klaus Iohannis. 

Busoi, care este si secretar general interimar al partidului, este al treilea candidat la sefia partidului, dupa Ludovic Orban si Catalin Predoiu. 

Pe marginea acestei candidaturi s-a speculat mai multa vreme. Pe 21 aprilie, reprezentantii a 17 filiale PNL din zona Ardealului s-au intalnit si au decis sa nu il sustina la functia de presedinte pe Cristian Busoi, ci pe Ludovic Orban sau Ilie Bolojan, daca acesta din urma se decide sa candideze.

 

 

Tag-uri: cristian busoi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ