Cristian Cioacă a fost ridicat de la domiciliu şi dus în arest

| 18 iun, 2014

Cristian Cioacă a fost ridicat de la domiciliu şi escortat în arestul IPJ Argeş. Poliţiştii s-au prezentat la domiciliul lui Cioacă la mai puţin de o oră după ce Curtea de Apel a pronunţat condamnarea definitivă. După îndeplinirea tuturor formalităţilor legale, inculpatul va fi transferat la Penitenciarul Colibaşi, pentru executarea pedepsei.

Curtea de Apel Piteşti, care miercuri după amiază s-a pronunţat definitiv în acest doar, a schimbat încadrarea juridică a faptei din "omor" în "lovituri cauzatoare de moarte", pedeapsa fiind astfel redusă cu aproape şase ani.

Citeşte şi Cristian Cioacă, condamnat definitiv la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare

Astfel, conform prevederilor noului Cod penal, Cioacă a fost condamnat la 15 ani de închisoare şi cinci ani interzicerea unor drepturi pentru lovituri cauzatoare de moarte şi la doi ani de închisoare pentru profanare de cadavre. Pedepsele au fost contopite, inculpatul urmând să execute pedeapsa cea mai mare, de 15 ani, şi cinci ani interzicerea unor drepturi, la care se adaugă un spor de opt luni de închisoare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ