Cristian Ghinea: ”Ministerul Muncii a cerut bani de asistenţă tehnică din PNRR ca să facă legea pensiilor!”

| 16 dec, 20:22

Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a declarat că nu există o obligaţie pentru ca ministrul Muncii Marius Budă să solicite bani de asistenţă tehnică din PNRR ca să facă legea pensiilor.

 

El a adăugat că Marius Budăi „e atât de stupid încât nici măcar o licitaţie pentru asistenţă nu poate organiza ca lumea”.
„Ministerul Muncii a cerut bani de asistenţă tehnică din PNRR ca să facă legea pensiilor. Dacă ar fi inteligent, ministrul Budăi ar face legea fără asistenţă, nu îl obligă nimeni. Mai ales că se dă expert pe domeniu. Dar e atât de stupid încât nici măcar o licitaţie pentru asistenţă nu poate organiza ca lumea. I-a luat mult să citească ce are de făcut şi a ajuns să întrebe Banca Mondială abia acum. Pericol: stupid people la guvernare”, a declarat Cristian Ghinea, potrivit unui comunicat de presă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ