Cristian Ghinea: Nicuşor Dan suferă de sindromul de 'Mesia din debara'

| 29 apr, 21:21

Ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea îl critică, într-un interviu acordat Spotmedia, pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, despre care afirmă că ”suferă de sindromul de “Mesia din debara”.

”E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol.(...) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, afirmă Ghinea în interviul acordat Spotmedia.

”I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Capitalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, declară Ghinea, afirmînd că Nicuşor Dan ”face bugetul ca Firea”.

Tag-uri: Ghinea, Nicusor Dan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ