Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul

| 27 apr, 12:12

Cristian Ghinea este noul ministru al Fondurilor Europene. Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea sa în funcţie. Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc la ora 17:30.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 aprilie a.c., decretul prin care ia act de demisia din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene a doamnei Carmen Aura Răducu. De asemenea, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Cristian Ghinea în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene", se arată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

Cristian Ghinea a fost numit, în decembrie 2015, în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, cu atribuții în domeniul afacerilor europene.

În prealabil, el a activat în societatea civilă, fiind membru în consiliul director al Centrului Român de Politici Europene (CRPE).

Ceremonia de depunere a jurământului va avea loc la ora 17:30.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ