Cristian Preda: Dezastru pentru partidele membre PPE - împreună n-au nici jumătate din scorul PSD

| 05 iun, 22:34

Europarlamentarul Cristian Preda susține că rezultatul alegerilor locale în București reprezintă "un dezastru" pentru partidele membre PPE care, împreună, nu au nici jumătate din scorul obținut de PSD.

El a subliniat că, în perspectiva alegerilor legislative, este nevoie de o soluție diferită și se declară dispus să contribuie la ''redresarea" forțelor de centru-dreapta.

''Dezastru pentru partidele membre PPE la alegerile din București: împreună, n-au nici jumătate din scorul PSD și au fost depășite clar inclusiv de formațiunea anti-sistem condusa de N. Dan! În perspectiva legislativelor, e nevoie de o soluție diferită de ce s-a încercat în ultimii doi ani. Sunt gata să contribui la un efort comun de redresare a forțelor de centru-dreapta!'', a scris Preda, pe pagina sa de Facebook, după exit-poll-uri.

Tag-uri: cezar preda, PPE
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ