Cristian Preda: Toţi rataţii politicii româneşti fac guvernul acum

| 13 dec, 2014

Un europarlamentar declară că nu are cum să nu-și piardă cumpătul când vede că un stat, membru UE, nu are buget în 12 decembrie, susținând, totodată, că "toţi rataţii politicii româneşti fac guvernul acum".

Prezentarea bugetului pe anul 2015 cu întârziere este o „bătaie de joc" la adresa românilor și o clară încălcare a legii, consideră europarlamentarul Cristian Preda.

„Lucrurile sunt foarte grave, pentru că legea spune că bugetul trebuie prezentat mai devreme. Asta este o clară încălcare a legii şi văd că nu mai are o problemă nici premierul, n-am auzit nici vocile Opoziţiei. Că ar trebui dărâmat acest premier, care a folosit propriul guvern împotriva cetăţenilor români, împiedicându-i să voteze", a spus Cristian Preda la Digi24, cu foarte puțin timp înainte ca Guvernul Ponta să aprobe proiectul de buget pe 2015.

Sunt nişte amatori, a mai spus europarlamentarul. „Cum să nu-mi pierd cumpătul când o ţară UE n-are buget pe 12 decembrie", a spus Cristian Preda.

„Ideea de a analiza bugetul în nouă zile mie mi se pare o bătaie de joc. În primul rând, la adresa cetăţenilor. Peste tot, în ţările democratice, bugetul se analizează săptămâni la rând. Membrii comisiilor parlamentare se întâlnesc şi discută aplicat cu ministrul Bugetului. La noi nu se întâmplă așa. S-au jucat de ieri cu niște cifre. Aflăm că Vâlcov a lucrat noaptea. Ăștia şi bat joc de noi. Și în 9 zile ar trebui dat un vot. Când? Chiulangii de deputaţi şi senatori fac în nouă zile o analiză a bugetului? Soluţia e să plece acest guvern să aducem oameni competenţi, nu clienţi politici, nu racolaţi de la Tăriceanu, de la Oprea. Toţi rataţii politicii româneşti, de la Oprea la Tăriceanu, fac guvernul acum", a continuat europarlamentarul Cristian Preda.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 dec, 2014
tyrex
Auzi bai cretinule , bai chioropane bai rebut uman tu vorbesti si critici pe altii ? Tu un paranoic si un imbecil care maninci banii romanilor degaeba prin strainataturi? Tu ce ai facut bai oligofrenule decit sa bagi strimbe la Bruxelles cu Macovei contra tarii, sa minti ca un nerusinat peste tot, sa bagi zizanie oriune ai fost indiferent de partid si sa te erijezi in mare pulitician cind de fapt esti un tampit patentat , un oligofren bun de internat la nebuni. Taci drakului din gura si dispari odata ca esti pur si simplu un vierme.
13 dec, 2014
mara
Nu va admir,dar de foarte ,foarte multe ori sunt intru-totul de acord cu parerea domniei voastre.Nici acum ,in ceasul al 100-lea acest ponta si acest guvern nu au inteles ca acest stat si popor nu le apartin ,ca doar mamicutele lor au fost de sorginte comunista ,nu aristocrati cu pedigree,si ca tara si poporul nu i-au mai vrut si ca trebuie sa puna osul la munca si dupa ce vor fi trasi la raspundere pt gravele fapte comise , sa dispara in gaura de sarpe si 7 generatii sa nu mai indrazneasca sa scoata fata la soare si lumina zilei.Inca si inca total de acord cu domnia voastra.
13 dec, 2014
tyrex
Auzi madam dar despre guvernul Boc si bashinescu care au adus tara la dezastru timp de 10 ani nu vorbesti? Ti-a fost bine cind au taiat salariile , pensiile, au inchis jumatate din spitale, au dublat CAS-ul si TVA-ul, au ridicat impozitele la particulari si intreperinderi au triplat datoria externa a tarii, de astia nu spui nimic ca si toti astia in frinte cu bashinescu , Boc si toata gasca PDLista provin tot din vechiul FSN fosti comunisti vopsiti peste noapte in mari democrati si capitalisti. Bine ca vezi numai PSD-ul .De asta tara asta a ajuns unde ajuns cu metalitattea unora ca cea expusa de tine.Astia care v-au dat inapoi ce au luat portocalii nu sunt buni , sunt aia care va taie si va spinzura. Sa dea Dumnezeu numai de aia sa aveti parte ca meritati cu virf si indesat. Atata indignare si frustre trebuia sa arati la guvernarea portocalie madam ca acolo se potrvesc de minune tiradele aruncate fara motiv. Vai de capul acestei tari cine voteaza pentru ea.Acest guvern pe care il demonizezi absolut fara motiv a fost votat de 70 % din populatie asa ca mai incet ca tara si poporul nu i-a vrut. Nu i-a vrut pe calaii aia portocalii de care nu vorbesti nimic asa ca aia sa intre in primul rind in gaura de sarpe 7 generatii iar de mamicute sa te legi mai putin ca si tu ai una si ea fosta comunista. Mai gindestete madam inainte sa ridici piatra sa arunci unde nu trebuie,realitatea te contrazice total.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ