Cristian Rizea: Udrea aruncă cu noroi în persoane asupra cărora nu au existat suspiciuni

| 05 feb, 23:01

Deputatul PSD Cristian Rizea a comentat, joi seară, la postul B1 TV, acuzațiile aduse de Elena Udrea la adresa sa și altor persoane, despre care spune că i-ar fi cerut bani.

"Pe doamna Udrea a deranjat-o că eu am spus public că nu sunt de acord cu atacurile ei la instituțiile statului SRI și DNA. Ea a enumerat niște nume, dând impresia ba că sunt acoperit, ba că am luat bani. Eu am cerut după aceste acuzații să facă publică situația cu mine. Să-mi spună dacă mi-a dat mie vreun leu, nu euro. Nici de la Cocoș, nu am luat niciun leu. I-am cerut să facă publică situația cu mine, inclusiv să se adreseze instituțiilor statului. Apoi, când a ieșit seara la TVR nu m-a mai pomenit și pe mine, doar pe soții Turcan și a spus de niște jurnaliști care se dau analiști. Ea a vrut să insinueze că aș avea un  buton de comandă sau că aș fi ofițer acoperit. Nu e normal ca un om politic să încerce prin astfel de declarații publice să intimideze justiția”, a declarar Rizea.

"Când am vorbit cu avocații, pentru că eram foarte hotărât să fac plângere, mi-au zis că nu există propoziție în contextul de bani. Nu am pe ce s-o dau în judecată, nu există această probă. Ea vrea să arunce cu noroi în persoane asupra cărora până acum nu au planat niciun fel de suspiciuni. Din păcate, pentru doamna Udrea, regret situaţia în care se află", a mai spus deputatul PSD.

 

Citeşte şi: MIHAI STURZU: nu am plăcut-o pe Elena Udrea, dar odată cu dezvăluirile sale mi-e foarte dragă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ