Cristian Tudor Popescu ŞOCHEAZĂ: Îi rupeam capul lui Corneliu Vadim Tudor

| 21 ian, 20:51

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reamintit un episod în care i-a transmis public preşedintelui PRM, Corneliu Vadim Tudor, că dacă îl întâlneşte fără gărzi de corp îi rupe capul.

"Când CV Tudor a scris că mi-am lovit până la sânge copilul în vârstă de 2 ani pentru că mi-ar fi luat un hamburger din mână, am uitat de toate regulile deontologice ale jurnalismului pe care mă încăpăţânez să le reamintesc şi l-am prevenit public, la televizor, pe individ să se ferească să ajungă cu mine într-un loc îngust şi fără bodigarzi. Nu era o figură de stil. Ori îi rupeam eu capul, ori mi-l rupea el mie, nu mai ştiam altă deontologie", spune CTP în cel mai recent editorial al său pe tema libertăţii de exprimare.

Are oare dreptul un necredincios ca subsemnatul să spună ceva despre vorbele Papei Francisc? Şi dacă necredinciosul care sunt crede că trebuie respectată dorinţa musulmanilor de a nu se face niciun comentariu grafic cu privire la profetul lor, Mahomed, atunci ar trebui să respect şi dorinţa unor creştini să tac dracului din gură?

Citeşte şi: Reacţia lui CTP după apariţia primului număr al revistei Charlie Hebdo, ce a urmat atentatelor


Iisus, la care se referă dl. Liiceanu, a spus: „Dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt”. În ce priveşte persoana mea, pot să fiu de acord cu asta ca o contracarare a răzbunării cu orice preţ, a sângeroasei reguli „Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Dar Iisus n-a spus că trebuie să întorci obrazul celălalt când îţi sunt loviţi şi batjocoriţi părinţii, copiii sau Dumnezeul-Tată în care crezi cu tot sufletul.

Nu cred în catolicism şi nici în ortodoxie. Însă am încredere într-un om: părintele Francisc.

Citeşte mai mult aici

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 22:22
man
aschilopatul fioros
aschilopatul asta incearca sa para fioros ; mie imi pare maimutoi.
28 ian, 23:08
Alexandra Veres
OFERTA DE LUCRU! Operator PC, care sa lucreze part-time sau full-time, la alegere. Activitatea presupune cunostinte minime de calculator, conexiune internet, perseverenta, rabdare si seriozitate. Plata se face cu contract legal, se ofera curs gratuit pe email. Cei interesati pot trimite un email la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ