Cristina Spătar şi soţul său, Alin Ionescu, primele declaraţii despre DIVORŢ

| 07 iul, 21:45

Cristina Spătar și soțul său, Alin Ionescu, au explicat care au fost motivele reale pentru care nu au mai fost văzuți împreună, pe litoral. Reacţiile celor doi au venit imediat după ce în presă au apărut fotografii în care Alin Ionescu a fost surprins singură la mare, în prezenţa mai multor fete, scrie libertatea.ro.

Cristina Spătar s-a mutat de câteva săptămâni pe litoral, într-un apartament închiriat, alături de cei doi copii ai săi și soțul ei, Alin Ionescu. Acesta din urmă a fost însă surprins distrându-se singur, la mare, în compania mai multor cunoștințe, ceea ce a alimentat zvonurile că cei doi se află în pragul divorțului.

Contactați pe marginea acestui subiect, atât Cristina, cât și Alin, au explicat care au fost motivele pentru care nu și-au mai făcut un program comun de distracție. 

"
Știam că a ieșit la întâlnire cu niște prieteni și mi-ar fi plăcut să fiu și eu prezentă, dar în acea zi a trebuit să plec la Călărași pentru a susține un concert. M-ați întrebat dacă divorțăm. Nu s-a pus nicio secundă problema să divorțăm. Nu există nici un motiv real să se întâmple asta", a declarat Cristina Spătar pentru Libertatea. 

La rându-i, Alin Ionescu a precizat: "
Nu am ce să comentez pentru că imaginile vorbesc de la sine. Eram în amiaza mare într-un club extrem de cunoscut de pe litoral, aveam un comportament decent, cu nimic ieșit  din comun. Mă aflam acolo la invitația unor prieteni, iar Cristina nu a putut să mă însoțească pentru că era plecată la un concert. Presa a întrecut măsura încă o dată, motiv pentru care vreau să știți că toți cei care mi-au lezat imaginea vor fi acționați în judecată".

Citeşte şi: INCENDIAR! Elena Udrea a fost PRINSĂ în acţiune

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ