CRISTOIU: Cine a fost ținta amenințărilor făcute de Ministerul rus al Afacerilor Externe

| 03 apr, 08:25

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, moderată de Rareș Bogdan, că amenințările făcute de Ministerul rus al Afacerilor Externe, la adresa României, nu ne-ar viza direct, ţinta fiind îndreptată, de fapt, asupra rușilor, "cărora trebuie să li se creeze această imagine de încercuire".

"Este un comunicat important, cu semnificație, deoarece este al purtătorului de cuvânt. A fost însărcinat să facă aceste declarații. Este o declarație care nu are legătură cu noi, care îi vizează pe ruși. Ei se bat cu NATO. Acest comunicat nu se referă la noi, se referă la NATO. Ținta o reprezintă rușii, cărora trebuie să li se creeze această imagine de încercuire. E foarte important: noi românii avem o imagine foarte prostă la ruși (...) Dacă au o problemă cu noi, o subminează din interior, dar nu vor ataca niciodată", a spus Ion Cristoiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ