Criza francilor elveţieni face prima VICTIMĂ

| 05 feb, 22:31

Criza francilor elveţieni a făcut prima victimă într-un judeţ din România. Un bărbat de 34 de ani, din Piteşti, s-a  spânzurat, după ce soţia sa l-a părăsit din cauza certurilor provocate de situaţia tot mai grea cu care se confruntau, pentru că nu mai făceau faţă ratelor în franci elveţieni.

Potrivit polițiștilor argeșeni, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din cartierul Găvana, din municipiul Pitești, a fost găsit spânzurat, joi, principala ipoteză fiind aceea că bărbatul s-a sinucis din cauza problemelor familiale.

Conform unor surse judiciare, bărbatul era căsătorit și avea un copil de trei ani, iar în ultimele zile relația cu soția sa se deteriorase din cauza certurilor provocate de situația grea a familiei, în condițiile în care cei doi aveau de plătit o rată în franci elvețieni.

În urmă cu două zile, după ce bărbatul a lovit-o, femeia și-a luat copilul și l-a părăsit, mutându-se la o mătușă, iar miercuri aceasta depusese la secția numărul 2 de Poliție Pitești o plângere în care își acuza soțul de violență.

Joi, când a mers acasă, femeia l-a găsit pe bărbat spânzurat de țevile de la instalația de încălzire a apartamentului. Aceasta a anunțat Poliția, care a deschis o anchetă în acest caz.

 

Citeşte şi: Criza francului elvețian și riscul demagogiei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ